СТРАНИЦИ

European University INGENIUM

студенти се запознават с резултатите

Победителите от INGENIUM Research Groups Call for Proposals

Приключването на процеса по оценяване на проектните предложения на изследователските екипи от партньорските университети в европейския университет INGENIUM, като резултатите бяха публикувани в отговора на INGENIUM Research School Board (IRSB).

Всяко приложение, включващо поне три партньори на INGENIUM, е оценено от двама рецензии, които са членове на IRSB или експертни съвети от университетските партньори в INGENIUM. Всяка кандидатура е оценена по следните основни критерии (които са били достъпни за кандидатите преди крайния срок за подаване на уебсайта за подаване на INGENIUM

– Качество и ефикасност на договореностите за сътрудничество, вкл. оценяване на това колко добре е структуриран екипът на проекта, за да сътрудничите и да използвате експертен опит от различни източници.

– Отлични постижения: Оценка за цялостното качество, значимост и осъществимост на предложението за изследване.
– Потенциално действие на предложението.

Въз основа на наличния бюджет и подадените проектни предложения на https://ingenium-university.eu/submissions/ всички проекти с оценка 10 или повече точки (Максималната оценка е 12 точки) са одобрени за финансиране. Обобщените резултати са налични в таблицата ТУК, като МУ-София е лидер в индикатора „Партньорска ангажираност в 19-те финансирани проекта“ със 17% активно участие на изследователите.

Период на действие на проекта:
Начална дата: не по-късно от 15 юли 2024 г
Крайна дата: 14 юли 2025 г

Поздравления за спечелен проект с участието на изследователи от МУ-София: Proposal for Setting up a Psychology Training Module for the Department of Health as well as Partner Universities INGENIUM, Munster University of Technology (MTU), and Sofia Medical University (MUS), presented by Heidi Charvin from the CRFDP Lab, in partnership with MTU and MUS

Списък с проектите вижте ТУК