СТРАНИЦИ

СОСБОС

СОССБОС

СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ

Блокът е  осеметажен, разположен в парк, в кв. „Лозенец“. Пуснат в експлоатация през 2022 г. Разполага с 213 стаи с общо 397 легла. Стаите за двама със самостоятелен санитарен възел са 198 на брой, като 17 от тях имат и мека мебел.

В блока има и 7 апартамента, както и 8 самостоятелни стаи. Изцяло реновирани са всички стаи, бани  и общи части.

Обзавеждането е ново и модерно за пълно удовлетворяване на жилищните нужди. На всеки етаж има читалня и напълно оборудвана кухня с трапезария. Изградена е кабелна мрежа за интернет, както и система за контролиран достъп и постоянно видеонаблюдение.

В сутерена има общо перално и сушилно помещение.

Блокът се състои от два корпуса – на  7 и на 4 етажа. Разполага с 263 стаи с общо 513 легла.  242 са стаите с по две легла, всяка от които със самостоятелен санитарен възел. В блока  има 7 апартамента от по две стаи   и 7 единични стаи, основно за специализанти и докторанти.

С парно отопление. Намира се в непосредствена близост до заведения, аптека, поликлиника, магазини.

Адрес: ул. „Акад. Стефан Младенов“ срещу Студентска поликлиника

Блокът е разположен в центъра на Студентски град до зала „Христо Ботев“.

Състои се от три корпуса съответно на 6 , 7  и 8 етажа.  Разполага с 227 стаи за живеене с общо 437 легла. Единичните стаи са 11. Стаите с 2 + 1 легло, са 6 на брой. Стаите с две легла са 204. Всички са със самостоятелен санитарен възел.

С парно отопление. На  партерния етаж можете да ползвате фризьорски салон, магазин за хранителни стоки, а около него са разположени най-атрактивните заведения на Студентски град.

Адрес: ул. „Джон Ленън“ срещу паргинга на зала „Христо Ботев“

Състои се от няколко корпуса съответно на 5, 6 , 7  и 8 етажа.  Разполага със 128  стаи с общо 244 легла. На първия етаж е разположена администрацията на База СОСБОС. Броят на единичните стаи е 5. Предназначени са основно за специализанти и докторанти. Стаите  за трима /две плюс едно легла/ са  5 на брой.

Адрес: В близост до Детска градина №16 и магазин Фантастико.

Блокът е на 8 етажа. Намира се на изключително тихо  и спокойно място в Студентски град. Разполага със 174 стаи с общо  332 легла. В блока има 7 единични стаи. Седем стаи за  трима човека /две плюс едно/. Всички останали  са апартаменти за  по четирима студенти – по двама във всяка стая  и общ санитарен възел. Парно отопление.

Адрес: ул. „Проф. Стефан Димитров“, на 300 м. от Зимен дворец

Блокът е на 8 етажа. Разполага със 174 стаи с общо 299 легла. В блока има 7 единични стаи. Шест стаи за трима човека /две плюс едно легло/. Двойните стаи са 77 на брой. Останалите са апартаменти с по две стаи, които при интерес от семейства на правоимащи, се предоставят на тях. В блока се настаняват предимно семейства с деца.

Адрес: В триъгълника между ул.  „проф. д-р Иван Странски“ и ул.  „Васко Абаджиев“

В ремонт!

Адрес: В триъгълника между ул.  „проф. д-р Иван Странски“ и ул.  „Васко Абаджиев“

В ремонт!

Адрес: ул. „проф. Витали Таджер“ 12, до бензиностанцията на OMV

Директор

02/862 30 82

Главен счетоводител

02/868 91 64