СТРАНИЦИ

СОСБОС

СОССБОС

СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ

8 етажен БЛОК 6 в кв. „Лозенец“, ул. „Плачковица“ №19, разположен в парк, с по две стаи за по двама души с общ кухненски бокс, баня, както и със светли и обновени читални на всеки етаж. Парно отопление. Блокът разполага общо с 217 стаи или 434 легла. В партерния етаж може да ползвате фризьорски салон, магазин за хранителни стоки, Интернет клуб, кафе-аперитив, медицински кабинети.

8 етажен  БЛОК №11 в кв. Студентски град предлага общо 222 двойни стаи за двама души с обща баня и тоалетна или 444 легла. Парно отопление. На партерния етаж можете да ползвате Интернет клуб и заведения за обществено хранене. Намира се в непосредствена близост до заведения, аптека, поликлиника, магазини.

Адрес: ул. „Акад. Стефан Младенов“ срещу Студентска поликлиника

8 етажен БЛОК №25, разположен в центъра на Студентски град до зала „Христо Ботев“, предлага 200 двойни стаи със самостоятелна  баня и тоалетна. Парно отопление. На  партерния етаж можете да ползвате фризьорски салон, магазин за хранителни стоки, а около него са разположени най-атрактивните заведения на Студентски град.

Адрес: ул. „Джон Ленън“ срещу паргинга на зала „Христо Ботев“

8 етажен БЛОК №40 Б с общо 109 стаи за по двама души с баня и тоалетна или общо 218 легла. Парно отопление. Пространството около блока представлява поддържана градина с детска площадка. В същия блок се помещава администрацията на база „Студентски столове и общежития“, както и заседателната зала на Студентския съюз.

Адрес: В близост до Детска градина №16 и магазин Фантастико.

8 етажен БЛОК  №53 А, определен изцяло за семейни двойки, разполагащ със 77 апартамент-гарсониери с балкони и със 7 стаи за по двама души със самостоятелна баня и тоалетна. Парно отопление.

Адрес: ул. „Проф. Стефан Димитров“, на 300 м. от Зимен дворец

8 етажен БЛОК №56 А, разполагащ с 36 гарсониери за семейни двойки, 63 боксониери, 14 стаи за по двама души без балкон и 14 единични стаи с общо 276 легла. Парно отопление. Предназначен е за настаняване на семейства без и с деца, на специализанти и докторанти. На партерния етаж се намират едни от най-добрите заведения в Студентски град, магазини, фризьорски салон. В съседство е стол н 170 на Медицински университет.

Адрес: В триъгълника между ул.  „проф. д-р Иван Странски“ и ул.  „Васко Абаджиев“

8 етажен БЛОК  №56 Б, разполагащ с 36 гарсониери за семейни двойки, 63 боксониери, 21 стаи за по двама души и 7 единични стаи с общо 280 легла. Парно отопление. В блока се намира и наълно обновения и приветлив стол Н 170, в който можете да се храните на обяд и вечер. В блока има книжарница, Интернет клуб, лечебен център, магазин за хранителни стоки, обществена пералня.

Адрес: В триъгълника между ул.  „проф. д-р Иван Странски“ и ул.  „Васко Абаджиев“

12 етажен БЛОК  №7, находящ се в началото на Студентски град, разполагащ с 264 двойни стаи с общ кухненски бокс, баня с тоалетна и 196 стаи с по две легла, или общо 528 легла. По традиция стаите се предоставят на Медицински колеж и на Библиографския институт. Парно отопление. На партерния етаж можете да използвате Интернет клуб, магазин за хранителни стоки, игрална зала. В блока се намира и собствената пералня на базата на Медицински университет.

Адрес: ул. „проф. Витали Таджер“ 12, до бензиностанцията на OMV

Директор

02/862 30 82

Главен счетоводител

02/868 91 64