СТРАНИЦИ

КОНФЕРЕНЦИЯ TUFH 2020 И СТУДЕНТСКА МРЕЖА ЗА АКАДЕМИЧЕН ОБМЕН НА 22-25 СЕПТЕМВРИ 2020 В НАЦИОНАЛНИЯ АВТОНОМЕН УНИВЕРСИТЕТ В МЕКСИКО (UNAM)

Националният автономен университет в Мексико (UNAM) организира Конференция TUFH 2020, която се планира да се проведе в Мексико Сити на 22-25 септември 2020 г., в рамките на Програмата за дигитален обмен на Студентската мрежа за академичен обмен (SNO) между 40 международни и междусекторни студенти през следващите 6 месеца и ще завърши с двуседмично посещение на място в UNAM, Мексико Сити на четиримата победители в обмена. Други студенти със собствено финансиране също могат да участват. 


Темата на програмата е „Международни здравни системи от следващо поколение. Сравнение на системите за здравеопазване и добрите практики на различни нива ”. По време на дигиталното сътрудничество студенти от цял свят и от различни здравни сектори ще работят в малки групи, за да сравняват съответно своите системи за здравеопазване. Професори от различни институции и държави ще ръководят работата в малки групи. Всички дискусии ще бъдат обобщени в един документ по време на посещението на място в Мексико. Програмата за дигитален обмен е възможност за студентите да работят със свои състуденти и преподаватели от различни страни и здравни сектори.


По време на посещението на място в Мексико, четиримата победители в обмена на SNO заедно с мексиканските студенти и други международни студенти ще посетят трите големи мрежи и ще се запознаят с тристепенните нива на здравеопазване в Мексико, включително посещение на частна болница и Министерство на здравеопазването. Програмата ще завърши с конференция TUFH 2020. Четиримата победители ще бъдат изцяло финансирани за участие в посещението на място и конференцията TUFH 2020, което включва самолетни пътувания, настаняване и такса за регистрация в конференцията.  


Повече информация за програмата е налична на следния адрес от ТУК