СТРАНИЦИ

АКТУАЛНО

ПОКАНА КЪМ ДОКТОРАНТИ, МЛАДИ УЧЕНИ И СТУДЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ДИСКУСИЯ ПО ПРОЕКТА „ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ“ – СОФИЯ, 18-19.09.2022Г.

„Асоциация на младите учени“/АМУ/ отправя покана към докторанти, млади учени и студенти да вземат участие в изпълнението на проект „Гласът на младите изследователи“, финансиран от програма „Еразъм+“ на ЕС. 

Дискусията ще се проведе на 18.09.2022г., от 13:30 ч. в гр. София и ще бъде с представители на институциите, академичната и научната общност. Форумът ще се проведе в сградата на Национален студентски дом на пл. „Народно събрание“ №10, ет.5, в конферентна зала „8 Декември“.

Всички участници от Ден 1 ще бъдат поканени за финалната конференция, която ще се състои на 19.09.2022 в хотел ИнтерКонтинентал, където ще имат възможност да се срещнат с комисар Мария Габриел, с представители на Министерството на образованието и науката, Министерството на иновациите и растежа, Български форум на бизнес лидерите, Българска академия на науките, ректори на висшите училища в България  и много други заинтересовани страни от публичния, гражданския и частния сектор. Участниците в проект „Гласът на младите изследователи” ще получат сертификат Youthpass, разработен за проекти, реализирани в европейските програми за младежта. 

Цялата програма вижте ТУК

Всички желаещи да участват трябва да попълнят предварително дигитална анкетна карта, която ще послужи за подбор на участниците в активностите по проекта ТУК