СТРАНИЦИ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА МУ-СОФИЯ:

Скъпи колеги,

Ръководството на Медицински университет-София Ви поднася най-искрените си поздравления за 1-ви ноември – Денят на народните будители!

На този ден се прекланяме пред онези, които ни завещаха стремежа към знание, добротворство и безкористна служба в името на българския народ.

Уважаеми преподаватели,

не спирайте да разбуждате съзнанието на младото поколение, да показвате пътя към познанието и науката. Ние сме призвани да бъдем на висотата на очакванията и надеждите, свързани с нашата професионална сфера, и единственият верен път към това е да трупаме знания и да споделяме опит.

Скъпи студенти,

Тук, в нашата Алма матер, Вие придобивате необходимите знания и опит, които са основа за цялостното Ви развитие – и като професионалисти, но и като хора. Надяваме се, че към научните си познания ще прибавите и умението да бъдете отговорни, с борбен дух и въображение, за да продължите успешно вашето израстване. Надграждайте всеки ден, за да сте съзидателни, извисени духом и творящи добро!  

Вярваме, че всички ние продължаваме делото на българските будители за овладяване на знанието и за вечно движение напред и нагоре.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!