СТРАНИЦИ

Националният университет на Северозападната провинция на Буенос Айрес Аржентина (UNNOBA), партньор на Медицински университет – София, с безплатни онлайн езикови курсове за студенти на МУ-София

Националният университет на Северозападната провинция на Буенос Айрес Аржентина (UNNOBA) предлага нови курсове за студенти, които са отворени за партньорски университети като МУ-София.

Новите онлайн курсове започват през Август и са възможност за всички, които са заинтересувани да учат в UNNOBA. Курсовете ще бъдат преподавани изцяло на Испански език и ще са безплатни за студентите на МУ-София. Предложението включва 1-семестър курсове на широка тематика. Академична справка ще бъде връчвана в края на курса за признаване на кредити.

В същото време, UNNOBA също предлага и 4-седмичен онлайн испански курс за всички, на които Испанският език не е роден език. Това е една възможност за онези студенти, които планират мобилност в испаноговорящи университети и искат езиково да се подготвят за реалния си престой в тях.

За повече информация и регистрация: rri@unnoba.edu.ar

Краен срок за регистрация: 30.06.2020

Universidad Nacional del Noroeste de la Provincia de Buenos Aires

Telefax: (54) 0236 4407750 int.: 11030 / 21030

E- mail: rrii@unnoba.edu.ar

Web: www.unnoba.edu.ar

FB / IG: unnobainternacional