СТРАНИЦИ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО ПОВОД 1-ви НОЕМВРИ – ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И СТУДЕНТИ!

Приемете моите и на ръководството на Медицински университет-София, най-сърдечни поздрави по повод 1 ноември – ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

На този ден всички ние се прекланяме пред създателите и пазителите на българската духовност, език и култура. Свеждаме глави пред тези, които завещаха на бъдещите поколения стремеж към знание и безкористна служба в името на доброто на българския народ.

Уважаеми преподаватели, убеден съм, че всички ние ще продължим успешно тяхното дело, съхранявайки вечния български дух, вечния стремеж към овладяване на знанието, вечното движение напред. Не преставайте да будите съзнанието на младото поколение. Не спирайте да им показвате наследство, което съхраняваме и разпространяваме през вековете за едно по-добро бъдеще на българския народ.

Скъпи студенти, тук в нашата Алма матер на медицинското образование е мястото, където вярвам ще придобиете необходимите знания и опит за по-нататъшното ви развитие и израстване. Ще имате възможността да изградите важни качества, като умението да общувате, да бъдете отговорни, последователни, с борбен дух и въображение.

 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

  

ПРОФ. Д-Р ВИКТОР ЗЛАТКОВ, ДМ

РЕКТОР НА МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-СОФИЯ