СТРАНИЦИ

Хибридно обучение „Настоящи и бъдещи предизвикателства във висшето образование“

Медицински университет – София има удоволствието да обяви предстоящо едноседмично хибридно обучение,  част от инициативата Boosting INGENIUM for Excellence. То ще се проведе от понеделник, 9 септември до петък, 13 септември 2024 г. онлайн, като ще има възможност и за присъствено участие в София, с домакин МУ-София.

Темата е „Настоящите и бъдещи предизвикателства във висшето образование“, като презентациите се фокусират върху Европейското пространство за висше образование (EHEA), Европейското изследователско пространство (ERA) и предизвикателствата на Agenda 2030. Чрез комбинация от ръководени от експерти сесии и интерактивни дискусии, присъстващите ще изследват новаторски подходи за привеждане в съответствие на институционалните стратегии с тези глобални рамки.

Участниците ще имат възможност да се задълбочат в авангардни теми, включително изкуствения интелект в образованието, осъзнатост и благоденствие в обучителния процес, както и тънкостите на управлението на изследователски проекти.

Макар да е основно насочено към преподаватели от партньорските университети на BI4E, обучението е отворено и за всички членове на университетската общност. Присъстващите ще получат сертификат за участие.

За всички подробности, дневен ред и регистрация, вижте ТУК