СТРАНИЦИ

Абсолвент от МУ-София стана „Студент на годината“ за цялата страна

Дипломиралият се преди седмица от Медицински факултет на МУ-София д-р Диян Ганев вчера получи още един ценен сертификат – грамота за наградата „Студент на годината“ за 2020г. 

Възпитаникът на нашия университет бе отличен от престижно жури в 14-тото издание на конкурса, организиран от Национално представителство на студентските съвети (НПСС)

Специалната наградна статуетка му бе връчена лично от министъра на образованието Красимир Вълчев, патрон на събитието, и от председателя на НПСС, Даниел Парушев. 

Деян бе сред първите ни студенти, които станаха доброволци в Ковид-отделения още през пролетта на 2020г., през втората вълна на пандемията той поднови доброволческата си дейност във ВМА. 

Подгласна награда в направление „Здравеопазване“ получи още един възпитаник на МУ-София. Това е абсолветът Теодор Ангелов.

Конкурсът „Студент на годината“ има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование. Водещи експерти от всички области на образованието определиха вчера призьорите в 14 категории, които имат доказани постижения в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво. 

Снимки: НПСС