СТРАНИЦИ
лого на конгреса

Ендоваскуларна академия събира експерти в областта на съдовата медицина в София

Изтъкнати експерти от над 15 страни от Централна и Югоизточна Европа ще събере поредното издание на BEC & ISES Endovascular Academy 2022.

Международният конгрес ще се проведе от 23 до 25 септември в HIlton Hotel в София, като официалното откриване ще бъде на 24 септември, събота, от 09:00 часа. 
Участници и гости на академията ще бъдат специалисти, занимаващи се със съдова и нервно-съдова патология – интервенционални кардиолози, ангиолози, интервенционални рентгенолози, невролози, сърдечни и съдови хирурзи. В рамките на конгреса ще бъдат излъчени над 10 случая на живо от три болници в София, панелни дискусии, практически семинари с тренажори за обучения и секционни сесии. 
BEC & ISES Endovascular Academy е една от най-големите и значими образователни медицински конференции в региона, с изключителен международен отзвук и важност. Повече от 10 години BEC е платформа на авангардно образователно съдържание за балканските страни, демонстрирайки най-новите постижения в съвременните ендоваскуларни интервенции и клинични изследвания в областта на съдовата медицина.