СТРАНИЦИ

ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА ВИПУСК 2020 ОТ ФИЛИАЛА НА МУ ВЪВ ВРАЦА

На тържествена церемония, състояла се на открито в двора на филиала на Медицински университет-София „Проф. д-р Иван Митев“ във Враца , бяха връчени дипломите на 85 абсолвенти от випуск 2020.

Тази година висшето учебно заведение, степен „бакалавър“ завършват 47 медицински сестри, 15 акушерки и 10 трудотерапевти. Своето свидетелство за завършена степен „магистър“ получиха и 13 специалисти с профил „Здравословно и диетично хранене“.

Отличниците във випуска с успех над 5.50 тази година са 20. Девет от тях, завършили с отличие и държавните изпити, получават парична награда от 1000 лева.

Дипломите на абсолвентите бяха връчени от и доц. Павлинка Добрилова, директор на филиала във Враца, която пожела на абсолвентите  да бъдат здрави и с кураж да преодоляват предизвикателствата в бъдещата си професионална практика. С амбиция и воля да постигат целите си и бъдат отдадени на професията и хората.

Поздрав към завършващите студенти отправи и деканът на Факултета по обществено здраве на МУ-София проф. Магдалена Александрова. От името на целия випуск 2020 приветствие поднесе абсолвентката Елка Александрова.