СТРАНИЦИ
изследователи пред микроскоп

Публикувани са образци на заявления за кандидатстване за международно сътрудничество на учени от МУ-София

Звено „Изследователски университет“ към Медицински университет – София обяви в края на месец юли свободен финансов ресурс в размер на 2 600 000 лв. за подкрепа на изследователи за разширяване и затвърждаване на тяхното международно сътрудничество. 

Към обявената възможност за финансиране вече има заявен интерес от страна на учени от МУ-София за участия в научни конференции в Европа, както и за организиране на научни конференции с международно участие в България.

За да улесни процеса по кандидатстване, екипът на звено „Изследователски университет“ разработи образци на заявления, в които учените да излагат идейните си проекти ясно и в рамката на посочените изисквания.

Средствата за разширяване и затвърждаване на международното сътрудничество на учени от МУ-София са международно сътрудничество за са осигурени в рамките на дейност 3.3. по проект BG-RRP-2.004-0004-C01: „Стратегическа научноизследователска и иновационна програма за развитие на МУ-София”, финансиран от Европейския съюз-NextGenerationEU чрез НПВУ.

С подробностите и изискванията за кандидатстване можете да се запознаете като последвате този линк.