СТРАНИЦИ
лого МУ и BI4E

Оперативна среща по международния проект BI4E ще се проведe в МУ-София

Оперативно-отчетна среща на ръководни комисии по международния  проект BI4E ще се проведе на 10-11 септември 2024г. в МУ-София. Събитието ще събере 30 представители на 8-те партньорски университета, които работят по инициативата, финансирана по европейската програма Хоризонт Европа – университетите в Карлсруе (Германия), в Киети-Пескара (Италия), в Руан (Франция), в Скьовде (Швеция), в Яш (Румъния), Технологичния университет на Мюнстер (Ирландия) и МУ-София.

В рамките на двата дни ще се проведе Пета среща на Комитета за наблюдение на проекта и Втора среща на Съвета за стратегическо консултиране.

Лично ректорът на МУ-София, проф. Бойчо Ланджов, дм ще открие събитието, след което думата ще вземе Ирина Лунгу, координатор на проекта и представител на Университета в Яш, Румъния.

В програмата са предвидени отчети на ръководителите на работни пакети по проекта, планиране на дейностите за следващото 6-месечие, както и представяне на асоциирани партньорски институции като Медицински университет-Плевен.