СТРАНИЦИ

Учебни материали

ПРИВЕТ, ПЪРВОКУРСНИКО!

Вече си част от МУ – София. 

Вече си един от нас!

Приеми нашите искрени поздравления за това ти постижение. Създадохме този Наръчник с единствената цел – да направим първите ти стъпки в студентството по-леки и да ти дадем информацията, която ще ти бъде от полза, поне в началото.

УЧЕБНИЦИ И УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ

Най-често учебниците и учебните материали се препоръчват от преподавателите, при които сте. Учебниците могат да се закупят от книжарницата, която се намира на бул. Пенчо Славейков (срещу бариерата на Александровкса болница.)

БИБЛИОТЕКАТА - НАЙ-ПОСЕЩАВАНОТО МЯСТО ПО ВРЕМЕ НА СЕСИЯ

Като студент в МУ- София ще имаш достъп до Централната медицинска библиотека, в която се съдържа невероятно количество медицинска литература, информация и свободен достъп до интернет научни търсачки:  Science direct.com, Scopus.com

Сградата на Централна Медицинска Библиотека се намира в двора на Александровска болница, в дясно от главния вход на ул. „Св. Г. Софийски“, след сградата на Вътрешна клиника.

В библиотеката има заемна служба, от която можеш да заемеш необходимия брой учебници, свързани с твоята подготовка. В нея имаш свободен достъп до чуждоезична литература под формата на помагала и учебници. Имай предвид, че можеш да работиш с тях само в рамките на библиотеката, т.е. не можеш да ги вземеш за вкъщи. 

За да влезеш в библиотеката ти трябва регистрация, която е безплатна. Регистрацията става в библиотеката срещу заверена студентска книжка и лична карта.

Работно време:
Понеделник – Петък ОТ 8.00 ч. ДО 19 ч.
Събота и неделя ЦБМ НЕ РАБОТИ